SO A.S.R. BLOK

4 en 5 maart was het eindelijk zover, SO BLOK! Een weekend lang studenten paardrijwedstrijden in de ambiance van de Hollandsche Manege.

De SO-commissie, bestaande uit Merel, Maartje, Anne en Nikki, was al sinds november 2016 druk bezig om alles te regelen voor dit weekend. Jury’s werden geregeld, sponsoring bij verschillende paardenwinkels werd binnengehaald, een thema werd bedacht en alles werd tot in de puntjes voorbereid. Het resultaat was dan ook geweldig! Een geslaagd weekend, met als thema ‘A night at the Oscars’!!

Op zaterdag waren we al vroeg op de manege om alles te versieren, boodschappen te halen en natuurlijk de paarden helemaal mooi te poetsen en te vlechten. In de middag kwamen de eerste deelnemers aan, er deden in totaal rond de 55 ruiters mee! We begonnen met het B en L springen. Ondanks dat de jury te laat was, deed iedereen het top en gebeurden er gelukkig geen rare ongelukken. Daarna was het tijd voor het avondeten: een huisgemaakte happy meal met frietjes en een hamburger.

In de avond was het tijd voor de voorrondes van de dressuur. Toen iedereen voldaan van het paard afkwam, begon het happy hour aan de bar! Er werd lekker gedronken en gedanst en de sfeer zat er goed in. Om 12u werden de halve finalisten dresssur bekend gemaakt en vertrokken we met een grote groep naar de Surprise Bar, waar tot in de late uurtjes werd gefeest. Op zondag was het reuze spannend bij de halve finales en finales van de dressuur. Alle deelnemers deden hun uiterste best.

De toppers van BLOK hebben ook de nodige prijzen in de wacht gesleept:
4e plaats B springen, Marloes Polman
2e plaats L springen, Iris Jansen
3e plaats Bb dressuur, Rayna Anijs
2e plaats Lb dressuur, Eline Diesvelt
1e plaats Lb dressuur, Marloes Polman

Iedereen heeft een mooi weekend gehad en heeft ontzettend genoten. We kijken terug op een geslaagd SO BLOK. We willen nogmaals de SO-cie en alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor alle hulp, zonder jullie was het niet mogelijk geweest!

SO-commissie, v.l.n.r. Maartje, Merel, Anne, Nikki, Rayna

nl_NLDutch