Paasborrel

Op woensdag 19 april was het tijd voor de gebruikelijke paasborrel, inclusief paaseitjes en Prosecco! Er werd geproost op het jaar tot nu toe en lekker gegeten. Dit jaar werd er namelijk ook een toetjeswedstrijd georganiseerd! Een aantal BLOK-leden had zich uitgesloofd in de keuken. De andere leden konden niet wachten om de toetjes te proeven. Daarnaast beoordeelde de jury, Karin Bonekamp (oudmeester) en Chris (onze vaste barvrouw), de toetjes. Na veel proeven en lang overleggen, werd de uitslag bekend gemaakt. Merel en Hester wonnen de prijs voor mooiste creatie en Marloes won de prijs voor lekkerste creatie met haar appelkruimeltaart! De meiden kregen allebei een mini plantje(?) voor op de vensterbank mee als prijs.

Door alle zoetigheid is er zelfs vergeten een “before” foto te maken, maar op de ”after”foto is nog genoeg lekkers te zien! De toetjes waren al heel snel op en er werd nog gezellig tot laat door geborreld, zoals het hoort! En niet te vergeten, ook de complimenten voor de andere bakkers!