SO Parafrid

In het weekend van 6 en 7 mei waren we op bezoek in Groningen voor SO Parafrid!

We vertrokken zaterdagochtend vroeg om 10 uur en hadden een lange autorit van 2 uur voor de boeg. Gelukkig was het mooi weer en het zonnetje scheen zelfs! We stonden we met 7 BLOKkers klaar om te starten, 4 in de Bb dressuur, 1 in de Lb dressuur en 2 ruiters bij het B springen.

De Bb begon als eerste, dus we mochten al vrij snel ons paard op. Kylie en Alicja mochten in de Bb op Swap, Pearl op Spikkel en Rayna op Vierrot. Carin mocht in de Lb op Valentino. Het waren allemaal hele leuke en brave paarden. De wedstrijden waren allemaal in de buitenrijbaan, dus iedereen mocht lekker in het zonnetje rijden.

Die avond werd een lekkere nasi voor ons klaargemaakt en daarna was het tijd voor het feest! Het thema was smurfen en dus was iedereen blauw geschminkt. Samen met de meiden van a.s.r. H.O.R.S., onze zustervereniging van de Hollandsche Manege, hebben wij Amsterdam goed vertegenwoordigd! Het was een gezellig feestje met Poolse vodka met nutellasmaak, die Alicja speciaal uit Polen mee had genomen. Het feestje ging tot diep in de nacht door! Om 00.00 uur werd bekend gemaakt dat Rayna door was naar de halve finale!

We sliepen in de blokhutten bij Manege Knollegruun in de buurt. Zondag moesten we al vroeg uit de veren en om 9.00 uur naar de manege om te ontbijten. De halve finales en finales werden ’s ochtends gereden en het springen was ’s middags. Na een lange maar zonnige dag was het om 16.00 uur tijd voor de prijsuitreiking. Rayna behaalde een 4e plaats in de Bb. Iedereen kreeg zijn protocollen terug, met hele fijne feedback van de jury. We vertrokken moe, maar voldaan terug naar Amsterdam!

BON BON BLOK