Algemene Ledenvergadering

Gisteren vond de halfjaarlijkse ALV plaats. Op deze ALV kijkt het bestuur altijd terug op het afgelopen halfjaar en wordt de halfjaarlijkse realisatie gepresenteerd.

Het bestuur kijkt tevreden terug op het afgelopen half jaar en heeft al vele leuke activiteiten georganiseerd. Het bestuur heeft het nog steeds naar haar zin en kijkt ook uit naar het komende half jaar. De halfjaarlijkse realisatie werd toegelicht door Carin en alles was erg duidelijk. Het bestuur heeft de planning voor het komende half jaar laten zien en er komen nog vele leuke activiteiten aan.

Naast de reguliere spreektijd van de commissies hadden de webcommissie en de re√ľnistencommissie aparte spreektijd. De webscommissie had tijdens koningsnacht de nieuwe website al gepresenteerd en gaf tijdens deze vergadering meer toelichting. De re√ľnistencommissie is druk bezig met het aanpassen van de statuten. Eerst zou er gestemd worden, maar dit bleek helaas niet mogelijk. De commissie heeft haar verdere plannen nu toegelicht en het is verzet naar de volgende vergadering.

De ALV verliep erg goed en daarna werd er nog gezellig nagekletst en geborreld aan de bar.