Wild Weekend Weg

Afgelopen weekend was het zover: Wild Weekend Weg! Ieder jaar gaan we met een gezellige groep BLOKkers een weekendje paardrijden na een druk en veelbewogen studiejaar. Dit jaar gingen we naar stal Drift in Dwingeloo. Een aanrader!

We werden warm onthaald en de paarden stonden al op ons te wachten. De eerste groep ging al om 10:30 de bossen in. Wat een rust! Het was lekker weer en we kwamen onderweg bijna niemand tegen. Na de ochtendrit stond er een lekkere lunch klaar waarna de tweede groep zich klaarmaakte voor de middagrit. Iedereen was blij met haar paard en we hebben genoten!

Na de buitenritten stond ons nog een verrassing te wachten. We gingen iets doen dat we geen van allen eerder hadden gedaan; ringsteken! Iedereen mocht een rondje op de kar achter fjord Ernst om zoveel mogelijk ringen die boven de bak hingen aan een stok te rijgen. Dit was nog best pittig en iedereen deed fanatiek mee! Kylie zat heldhaftig in de takelwagen om alle ringen steeds terug te hangen. Na een spannende finale eindigden Maudy en Nicol op de eerste en tweede plek. Stal Drift had voor leuke prijsjes gezorgd en fjord Ernst mocht moe maar voldaan lekker grazen in het zonnetje.

In de avond hebben we pannenkoeken gegeten bij het pannenkoekenhuis in het knusse centrum van Dwingeloo. We sloten de avond af met spelletjes en snacks en vielen daarna voldaan in slaap in onze bedstee. Op zondag hebben we nog een lange rit gemaakt met wederom zomers weer en lieve paarden. We kwamen zelfs een mooie ree tegen. Kortom, een geslaagd weekend weg!

nl_NLDutch