ALV en bestuurswissel

Op 13 september vond er weer een algemene ledenvergadering plaats. De ALV in september is altijd een bijzondere vergadering, want tijdens deze avond wisselt het bestuur. Woensdagavond werden Kylie, Carin, Charlotte en Rayna bestuur af en installeerde het bestuur 2017/2018!

Dit jaar was de ALV een beetje extra bijzonder, omdat de vergadering plaatsvond op het balkon. De foyer van de manege was verhuurd aan een externe partij, waardoor wij hier niet in mochten. Gelukkig pasten alle BLOK-leden op het balkon!

Het oude bestuur (2016-2017) voor het laatst in actie! Bedankt Charlotte, Rayna, Carin en Kylie (v.l.n.r.) voor jullie inzet en enthousiasme het afgelopen jaar!

Voordat er kan worden gestemd voor het nieuwe bestuur moet er eerst een stembureau worden benoemd. Zij tellen alle stemmen, zodat de stemming eerlijk verloopt. Dit jaar namen Anne en Paulette deze taak opzich.

En dan is het echt tijd voor de overdracht:

En het nieuwe bestuur voor het eerste in actie! Het bestuur 2017-2018 is als volgt geïnstalleerd:

Lauren van Gelderen – Ritmeester
Maike Ehlert – Rentmeester
Nikki Tsiftis – Quartiermeester
Alicja Kepka – Stalmeester

v.l.n.r. Nikki, Alicja, Maike en Lauren

Na de installatie van het nieuwe bestuur wordt de vergadering voor even geschorst. De letters BLOK staan namelijk ergens voor, maar waarvoor? Dat weten alleen de (oud-)voorzitters. Tijdens deze schorsing van de vergadering wordt het BLOK-geheim doorvertelt aan de nieuwe voorzitter. Kylie fluistert het geheim in het oor van Lauren. Alleen Klaas was getuige!

Naast de formele zaken die besproken worden tijdens een ALV is er nog een bijzonder moment. Oud-bestuursleden kunnen benoemd worden tot oudmeester. Dit wordt je als je jouw bestuursfunctie goed hebt uitgevoerd en als je iets extra’s hebt gedaan voor de vereniging. Tijdens afgelopen ALV werden Kylie en Carin benoemd tot oudmeester.

Bestuur 2016-2017 bedankt voor het mooie jaar! Bestuur 2017-2018 veel plezier en succes komend jaar!

Foto’s: Klaas Pereboom

nl_NLDutch