Benefietborrel paard in noog Sint Maarten

Vorige maand werd Sint Maarten getroffen door orkaan Irma. Niet alleen de mensen maar ook de paarden en alle andere dieren zijn hierdoor zwaar getroffen. Als paardenliefhebbers konden we dit natuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan. Via de actie paard in Nood Sint Maarten hebben wij ons steentje bijdragen!

Op 4 oktober (dierendag!) van 21:00 tot 23:00 organiseerden wij daarom een benefietborrel in de foyer van de Hollandsche manege. Er werden lootjes verkocht waarvan alle opbrengst naar dit goede doel gaat. Met de lootjes waren er leuke prijzen te winnen, zoals een professionele privé les op een van de paarden van een oud-BLOKker, een meet & greet met olympisch medaillewinnaar Coby van Baalen en nog veel meer.

Als je er niet bij kon zijn, maar toch graag geld wilt doneren of meer informatie wilt, kun je een kijkje nemen op de GoFundMe pagina van deze actie.