Nieuw leden weekend

Dit weekend was het weer tijd voor het eerste BLOK-weekend weg van het jaar. Het nieuw leden weekend ging dit jaar naar Manege Gasselte. Deze manege is bij onze BLOK-leden al bekend en erg favoriet. We worden er altijd super goed verzorgd en de paarden zijn ontzettend lief!

Zaterdagochtend vroeg vertrokken 21 BLOK-leden richting Drenthe. Daar aangekomen stond er een heerlijke lunch voor ons klaar in de groepsaccommodatie. Na de lunch werden de paarden ingedeeld en maakten we ons klaar om te vertrekken op een buitenrit van twee uur. De manege ligt in een prachtige omgeving en iedereen was aan het genieten van de fijne rit. Er werd veel gedraafd en gegaloppeerd.

Ook bij terugkomst op de manege werd er weer goed voor ons gezorgd. Een heerlijke maaltijd stond er klaar. Hier waren we wel aan toe na de lange rit. De manege had zelfs rekening gehouden met diverse allergieën! Dat is pas service. De avond viel en het bleef nog lang gezellig in Gasselte.

De volgende ochtend moesten we weer vroeg op, want de volgende bosrit stond alweer op de planning. Ook deze rit was fantastisch en alle BLOKkers waren aan het genieten. Na de rit werd er snel geluncht, want iedereen keek uit naar de middag. In de middag werd er een dressuurles georganiseerd en voor de ervaren ruiters was er een crossles. Dit was echt super leuk! Naast de ruiters waren ook de paarden zichtbaar aan het genieten.

Alle ruiters en paarden waren na afloop van het weekend moe, maar voldaan! Alle BLOK-leden vertrokken zondag aan het eind van de middag weer richting Amsterdam. Het was een super leuk weekend!

 

nl_NLDutch