Sinterklaas

Het was een speciale dag,
Ik denk dat Sinterklaas BLOK heel erg mag,
De schoentjes waren geweldig gevuld
en wij hebben heerlijk gesmuld!

Sinterklaas is een traditie die iedereen kent! Elk jaar kijkt iedereen uit naar 5 december voor deze magische avond. Het is een traditie van BLOK om het gezellig samen te vieren!
Dit jaar gebeurde het op dezelfde woensdag als BLOK. Alle leden konden hun schoen meenemen en deze voor de openhaard plaatsen. ’s Avonds, terwijl de lessen druk bezig waren, werd elke schoen gevuld met een klein geschenk. Alle leden kregen hele leuke cadeaus en konden de hele avond genieten van smakelijke Sinterklaas snoepjes, chocola, papernoten, taai taai en lekkere drankjes onder de hete lampen op het balkon van de manege. Iedereen had het erg naar zijn zin en nu wachten we met smart op het volgende evenement – het kerstdiner!

Bon Bon BLOK!!