Nieuwjaarsborrel en ”oude lullenles”

Op 3 januari luidden we met BLOK het nieuwe jaar in met een borrel! De nieuwjaarsborrel vond tradititiegetrouw plaats op de eerste woensdagavond van het nieuwe jaar. Ondanks de kou hadden veel BLOK-leden zich verzameld in de foyer en was het gezellig druk. Er werd nog een keer teruggekeken op het afgelopen jaar en geproost op een gelukkig en gezond 2018 met vele BLOK-activiteiten. Alle BLOK-leden wisselden hun vakantieverhalen uit en er werd nog tot diep in de nacht geborreld en gekletst!

Het bestuur kijkt terug op een succesvol 2017, met veel leuke woensdagavonden, gezellige uitjes en veel nieuwe BLOK-leden bij de gezelligste ruitervereniging van Amsterdam. Het bestuur gaat ervan uit dat 2018 net zo goed zal zijn als het afgelopen jaar, zo niet beter! We kijken alvast uit naar alle geplande activiteiten!

Nieuw dit jaar was de ”oude lullenles”. Deze les werd speciaal georganiseerd voor de reunisten van BLOK. Sinds een aantal jaren heeft BLOK het reunistenschap geïntroduceerd voor oud BLOK-leden die de vereniging een warm hart toedragen. Daarna konden de reunisten tijdens de borrel, onder het genot van een drankje, terug denken aan alle goede herinneringen met BLOK! We hebben samen geproost op een gelukkig en succesvol 2018 met een glaasje prosecco.

Veel dank aan ons erelid Klaas voor het maken van de foto’s!

Wij wensen jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar toe!

Bon Bon BLOK!

nl_NLDutch