The Mill Ranch

Op zaterdag 10 februari gingen we met 14 BLOKkers naar The Mill Ranch in Ede.
Hier kun je heerlijke buitenritten maken geheel in western-stijl! De hele kantine is gedecoreerd in western stijl met cowboy boots hangend aan het plafond, tientallen caps en western zadels. Heel erg leuk om te zien!

De paarden zijn echte Amerikaanse rassen, zoals American Quarter-, American Paint- en American Appaloosa Horses. Ook de namen pasten hier precies bij, zoals Phoenix, Frankie, Yoghurt, Brownie, Fudge en Skittle. De rit was erg comfortabel in de western zadels! We hadden geluk met het weer en hebben daardoor lekker veel en hard gegaloppeerd. We hebben zelfs een rengalop gemaakt op de zandverstuiving!

Onderweg kwamen we allemaal wilde beesten tegen, zoals semi-wilde paarden, grote zwarte wilde koeien en stieren! Willem, de eigenaar van de The Mill Ranch en tevens onze begeleider, moest een van de wilde stieren wegjagen die het pad blokkeerde! Het was indrukwekkend om deze grote gespierde beesten van dichtbij te zien en ook de paarden vonden het best een beetje spannend…

Kortom, het was een hele leuke rit en we hebben allemaal heel erg genoten! De buitenritten op The Mill Ranch zijn altijd uitdagend en nooit saai! We komen hier zeker weer terug, wellicht als het wat warmer wordt en de heide weer mooi in bloei staat!

nl_NLDutch