SO BLOK

Op 3 en 4 maart 2018 was het zover!! Ons eigen SO BLOK! Een weekend lang studenten paardrijwedstrijden in de ambiance van onze mooie Hollandsche Manege. Op een stedenontmoeting (SO), komen studentenruiters van alle studenten ruiterverenigingen samen om dressuur en springwedstrijden te rijden.

De SO-commissie van BLOK bestond dit jaar uit Madelon, Marijke, Lauren, Rick en Rayna. Zij waren als sinds november 2017 begonnen met het regelen van alles voor het weekend. Er moesten jury’s geregeld worden voor de dressuur en springen, sponsoring bij verschillende paardenwinkels werd binnengehaald, een thema en een avondmaal werd bedacht en alles werd tot in de puntjes voorbereid. Het resultaat was dan ook geweldig! Een geslaagd weekend, met als thema ‘Star Wars’!! May the BLOK force be with you!

Op zaterdag waren we al om 10 uur op de manege om alles te versieren, boodschappen te halen bij de Albert Heijn en natuurlijk de paarden helemaal mooi te poetsen, in te vlechten en te knotten. In de middag kwamen de eerste deelnemers aan, er deden in totaal rond de 50 ruiters mee! We begonnen met het B en L springen. De jury was ook heel enthousiast en hielp ons goed met het opbouwen van het parcours en bij het inrijden van de paarden. Iedereen deed het top en gebeurden er gelukkig geen rare ongelukken. Daarna was het tijd voor het avondeten: we aten pasta bolognese!

Na het avondeten was het tijd voor de voorrondes van de dressuur. In wedstrijdoutfit stapte iedereen op het paard en werden er nette dressuurproeven gereden! Toen iedereen voldaan van het paard af stapte, begon het happy hour aan de bar! Er werd lekker gedronken en gedanst en de sfeer zat er goed in. Klokslag middernacht werden de halve finalisten voor de dressuur bekend gemaakt en vertrokken we met een grote groep naar de Surprise Bar voor de afterparty, waar tot in de late uurtjes werd gefeest. Op zondag werd er lekker gebruncht met onder andere muffins, warme broodjes en koffie. Daarna begonnen de halve finales en finales van de dressuur, reuze spannend. Alle deelnemers deden hun uiterste best en de sfeer zat er goed in!

Onze super BLOK leden hebben ook de nodige prijzen in de wacht gesleept:

2e plaats Bb dressuur, Nikki Tsiftis
3e plaats Bb dressuur, Pearl Kettenburg

1e plaats La dressuur, Roosmarijn Scholtens

2e plaats B springen, Ilka Major
3e plaats B springen, Marijke Breunesse

Omdat er zoveel BLOKkers in de prijzen vielen, wonnen wij ook de equipe prijs!!! Dit is een prijs voor de vereniging die het beste heeft gepresteerd tijdens het SO! De equipe prijs was een hele mooie en lekkere Star Wars taart!
Iedereen heeft een mooi weekend gehad en heeft ontzettend genoten. We kijken terug op een geslaagd SO BLOK. We willen nogmaals de SO-cie en alle vrijwilligers van BLOK hartelijk bedanken voor alle hulp, zonder jullie was het niet mogelijk geweest! Bon Bon BLOK!!!!

 

Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch