Wild Weekend Weg!

Op 23 en 24 juni zijn we naar Jan Dolfing in Vries geweest voor het jaarlijkse Wild Weekend Weg van BLOK! Nadat we aangekomen waren maakten we al snel kennis met de paarden en had iedereen een pony/paard naar z’n zin!

Toen konden we op pad gaan voor de 4 uur lange tocht… We hebben tijdens de 1e helft veel gedraafd en gegaloppeerd, wat erin resulteerde dat we een uur te vroeg aankwamen op de tussenstop waar we zouden lunchen.. oeps!

 

Jan kwam vervolgens de lunch brengen, de paarden konden lekker uitrusten en wij heerlijk eten. We sloten de lunch af met héle grote ijsjes die Jan had gekocht, super lief! Daarna ging de rit weer verder en kwamen we na ruim 2 uur weer aan op stal.


’s Avonds hebben we genoten van een heerlijke BBQ! We sloten de avond af met een quiz waarin we onze kennis konden testen over BLOK, paarden, films en alcohol…

De volgende ochtend was het tijd voor de 2e buitenrit, nadat we lekker uitgebreid hadden ontbeten. We hadden aardig wat spierpijn van de dag ervoor, dus deze rit ging ietsjes rustiger! Als afsluiting aten we nog lekker een tosti op de manege. Daarna gingen we voldaan weer terug naar Amsterdam. Het was een geslaagd weekend & we gaan graag nog eens terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *