IJslanders Rit 2019

Afgelopen zondag (27 januari) is BLOK gezellig naar Emmeloord gegaan om op IJslanders te rijden bij Stal Foxan. Het dag begon met slecht weer, veel regen en een koude wind. Iedereen was vroeg opgestaan om richting NoordOostPolder te gaan, maar wij wouden toch wel wachten voor mooi weer. Wij zijn dan gezellig een kopje koffie en thee gaan drinken met een lekkere gebakje erbij bij het mooie restaurant, Bij Ons in de Wellerwaard. In het middag zijn wij naar de IJslanders toe gegaan, en gelukkig was de regen gestopt. Wij moesten wat vieze paarden poetsen en dat duurde lang! Rond 15uur is de lucht opgebroken en de lucht was blauw en wij ook nog zon! Wij zijn lekker op rit gegaan voor een 1,5 uur en hebben er veel van genoten. Het was een leuke dag en wij gaan zeker nog een keer terug, maar misschien wel in de zomertijd. Kom volgende keer gezellig mee!