Muziek Bingo

Op 4 september was het dan zover, de eerste lustrumactiviteit, de muziek-bingo ging van start! Geheel in 90s stijl gekleed, stond de lustrumcommissie klaar. Je zag van alles voorbijkomen, Mariah Carey, Britney Spears, chokers, hoge sokken, eeuwenoude cd’s en er werd zelf geknikkerd!

De bingokaarten werden snel verkocht en met een volle zaal leden begon de bingo. Kylie, als bingomaster, draaide het ene na het andere liedje af. Aan ons de taak om zo snel mogelijk te raden voor het liedje was afgelopen! Na een uurtje spelen kwam de eerste ‘Bingo!’ en al snel werden dat meer en meer! Er waren drie categorieën prijzen, en de grote hoofdprijzen werden bewaard voor het allerlaatste…. De gelukkige winnaars hiervan zijn geworden: Laura Knuppe (kadobon srprs.me 140€), Iris Jansen (2 kaarten Jumping Amsterdam 2020), Maike Ehlert (kadobon Levade ruitersport 50€) en als laatste, Nataly Klaasse (kadobon srprs.me 140€).

Ook werd er geld opgehaald voor het goede doel van ons lustrum, er werd gul gedoneerd in de collectebus! Ook kregen alle leden die een valse bingo hadden de keuze om 2€ extra te doneren, en iedereen deed dat maar al te graag! Wij zijn zeer tevreden en kijken terug op een succesvolle start van het lustrum! Ook zijn we al onze sponsoren dankbaar, zonder hen geen bingo mogelijk! Tot bij het volgende evenement!