Board

Elk studiejaar wordt er een nieuw bestuur bij A.S.R BLOK ingesteld, dat zich met veel enthousiasme inzet voor de vereniging. Het bestuur van het studiejaar 2023 – 2024 is als volgt geïnstalleerd:

Bestuur 2023-2024

Jordan Bawits – Ritmeester
Nynke de Vegt – Quartiermeester
Fu-Hao van Lookeren Campagne – Rentmeester

Klik hier voor oud-besturen van A.S.R.BLOK.

Ritmeester

De ritmeester is de voorzitter van het bestuur en heeft de algemene leiding. De ritmeester stuurt het bestuur aan, leidt de bestuurs- en algemene ledenvergaderingen en is het voornaamste aanspreekpunt voor de BLOK-leden en de manege. Vragen over de lessen, de indeling, de manege en andere algemene zaken kan je aan Jordan stellen.

Quartiermeester

De quartiermeester houdt de ledenadministratie bij en zorgt dat deze informatie altijd up-to-date is. Ook schrijft de quartiermeester de notulen van bestuurs- en algemene ledenvergaderingen. Vragen over het lidmaatschap bij A.S.R. BLOK kan je stellen aan Nynke.

Rentmeester

De rentmeester is de penningmeester van het bestuur en gaat over de financiën. De ingaande en uitgaande geldstromen worden door de rentmeester goed in de gaten gehouden. De penningmeester wordt gecontroleerd door de kascommissie. Vragen over de tarieven en incasso’s kan je aan Fu-Hao stellen.

Toernooimeester

De toernooimeester is de wedstrijdsecretaris en organiseert alle paardgerelateerde activiteiten, inclusief het jaarlijkse SO BLOK. Daarnaast zorgt de toernooimeester dan BLOK-leden mee kunnen doen aan SO’s in andere steden. Vragen over SO’s en paardgerelateerde uitjes kan je stellen aan het hele bestuur.

Stalmeester

De stalmeester verantwoordelijk voor alle sociale uitjes en borrels. Daarnaast zorgt de stalmeester ervoor dat elke woensdagavond goed verloopt door de staldienst te organiseren. Vragen over uitjes, borrels en het staldienstrooster kan je dit jaar stellen aan alle leden van het bestuur.

Is een bestuursjaar te intensief voor jou, maar wil je wel graag actief bijdragen aan de gezelligste studentenruitervereniging van Amsterdam? Neem dan een kijkje bij de commissies.

en_GBEnglish