Committees

Het organiseren van leuke activiteiten gaat natuurlijk niet zomaar en daarom heeft A.S.R. BLOK een aantal commissies, die het bestuur ondersteunen. Binnen de commissies hebben BLOK-leden de kans om zich met verschillende aspecten van A.S.R. BLOK bezig te houden.

Almanakcommissie

Een keer per jaar wordt de almanak uitgegeven. Dit is een overzicht van alle gebeurtenissen tijdens het
afgelopen bestuursjaar, zoals de commissies, de uitjes, het SO en meer! De almanakcommissie zorgt ervoor dat alle stukjes worden geschreven, het beeldmateriaal wordt verzameld en dat de almanak uiteindelijk wordt gedrukt. De almanakcommissie van 2023-2024 wordt gevormd door: Lynn Bijlsma, Livia Goldenstern, Lola van Laarhoven & Inka Laajakallio.

De almanakcommissie is te bereiken via: blknt.redactie@gmail.com

BH-Cupcommissie

Ieder jaar strijden de twee zusterverenigingen A.S.R BLOK en a.s.r H.O.R.S.
om de felbegeerde BLOK-HORS Cup! Hierbij wordt in tweetallen een proefje op muziek gereden en de beste koppels komen in aanmerking voor de wisselprijs voor het origineelste geheel en natuurlijk het beste proefje. De dag heeft een ludiek thema en in de avond is er een geweldig feest! Bij de organisatie van de BH-cup werken BLOK- en HORS-leden samen om er een mooi weekend van te maken. In de BH-commissie 2023 zaten Jordan Bawits, Lieke Westland, Faye van Rijn en Jeanine Kribbe.

De BH-cupcommissie is te bereiken via: blokhorscup@gmail.com

Carrousselcommissie

De carousselcommissie zorgt ervoor dat het carousselteam draaiende gehouden wordt. Denk hierbij aan het maken van de wekelijkse indeling van de paarden en ruiters en het verzorgen van de kleding. Meer informatie vind je op de carrouselpagina.

De carrouselcommissie is te bereiken via: carrouselblok@gmail.com

Galacommissie

De galacommissie gaat er in 2023 en 2024 voor zorgen dat er een spectaculair gala wordt georganiseerd. BLOKKERS zullen gehuld in hun mooiste oufits de dansvloer betreden en hun introducees laten zien hoe hard een paardenmeisje kan feesten.

De galacommissie van 2023-2024 wordt gevormd door: Jordan Bawits, Lotte Swinkels, Lauren Nieuwenhuis en Paula Diaz Val.

Kascommissie

De kascommissie controleert de penningmeester en houdt een paar keer per jaar een kascontrole. Zo is er altijd zicht op de financiën.

De kascommissie 2023-2024: Faye van Rijn, Melanie Hubatsch & Julia Vos.

De kascommissie is te bereiken via: bestuurblok@gmail.com

Kookcommissie

Veel BLOK-leden komen iedere woensdag na een lange studie- of werkdag met een rammelende maag rechtstreeks naar de manege. Gelukkig behoedt de kookcommissie onze leden voor dure en ongezonde kant-en-klaarmaaltijden! In de manegekeuken bereidt zij wekelijks een lekkere maaltijd voor een schappelijk studentenprijsje die de hele avond genuttigd kan worden. Lijkt dit je wel wat en kun je ’s woensdags om 17:45 op de manege te zijn en af en toe ook boodschappen doen? Geef je dan nu op voor de kookcommissie!

De kookcommissie is te bereiken via: kookcommissieblok@gmail.com

Lustrumcommissie

De lustrumcommissie van 2024 bestaat uit: Lieke Westland, Jordan Bawits, Faye van Rijn, Jeanine Kribbe, Julia Vos en Pia Kramer.

Een keer in de vijf jaar wordt het BLOK-lustrum georganiseerd. Het volgende vorige lustrum vond plaats in 2019. Hier lees je alles over het  lustrum van 2019.

De lustrumcommissie 2018-2019 was: Iris Jansen, Laura Knuppe, Kylie den Hengst, Rayna Anijs en Pearl Kettenburg.

De lustrumcommissie is te bereiken via:  lustrumcommissie.blok@gmail.com.

Feestcommissie

De woensdagavonden woredn doorgaans afgesloten onder het genot van een verfrissend drankje. Soms worden deze woensdagavonden nog iets specialer gemaakt door de feestcommissie. Gedurende het jaar organiseren ze diverse borrels zoals de welbekende BLOKTAILNIGHT.

De feestcommissie van 2022-2023 bestaat uit: Pia Kramer, Lauren Nieuwenhuis, Lotte Swinkels, Lisa Wever en Lotte Nijland.

Raad van Advies

Het bestuur van A.S.R. BLOK kan heel veel zelf, maar af en toe is een beetje advies erg fijn. De raad van advies bestaat uit oud-bestuursleden en ondersteunt het bestuur bij moeilijke vraagstukken. Daarnaast is de raad van advies er voor vragen en klachten van BLOK-leden.

De raad van advies bestaat in 2023-2024 uit: Lotte Swinkels, Kylie den Hengst en Margriet Sijtsma

De raad van advies is te bereiken via: rvablok@gmail.com

Reünistencommissie

De reünistencommissie is er voor alle oud-leden van A.S.R. BLOK die de vereniging een warm hart toedragen, betrokken willen blijven en met andere oud-leden contact willen houden. Er worden daarnaast een aantal activiteiten georganiseerd speciaal voor reünisten. Ook zijn de reünisten welkom bij een aantal traditionele activiteiten van A.S.R. BLOK, zoals het jaarlijkse kerstdiner. De reünistencommissie bestaat uit reünisten.

De reünistencommissie 2022-2023: Lauren Nieuwenhuis, Margriet Sijtsma en Lotte Swinkels.

De reünistencommissie is te bereiken via: reunistenblok@gmail.com

SO-commissie

Elk jaar organiseert iedere studentenruitervereniging een stedenontmoeting (SO). Hierbij komen alle studentenruiterverenigingen in Nederland een weekend bij elkaar om dressuur- en springwedstrijden te rijden. Bij een SO rijden drie mensen op hetzelfde paard en de beste daarvan gaat door naar de volgende ronde. Via knock-out systeem wordt uiteindelijk de winnaar bekend. Op zaterdagavond is er altijd een spetterend feest en het gehele weekend is elk jaar in een ander thema.  In 2024 hebben we het SO georganiseerd in samenwerking met a.s.r. HORS. De commissie bestond vanuit BLOK uit: Fu-hao van Lookeren-Campagne, Jordan Bawits, Nicole Sommer, Nynke de Vegt, Mabel Blokzijl en als voorzitter Jeanine Kribbe.

De SO-commissie is te bereiken via: blokso@gmail.com

en_GBEnglish