Lustrum

Op 20 oktober 2019 viert A.S.R. BLOK haar 60ste verjaardag en haar 12de lustrum. Op 20 oktober 1959 werd BLOK opgericht als aparte vereniging, nadat de vereniging zich heeft afgesplitst van a.s.r. HORS. Een rijke geschiedenis volgde en A.S.R. BLOK groeide uit tot een bruisende vereniging.

Een lustrumjaar gaat natuurlijk niet zomaar voorbij. De lustrumcommissie, bestaande uit Laura, Kylie, Iris, Rayna en Pearl, is druk bezig geweest met alle lustrumactiviteiten. Het belooft een spetterend feest te worden! Begin dit jaar maakte de lustrum-cie het thema van het lustrum bekend. Kijk de video en ontdek het zelf:

Yesterday we announced the theme of BLOK's anniversary year……BLOK Around The Clock!Check out the movie, and stay tuned for all the activities to come! ???Save the following dates: 4th of September, 22nd of September, 4th of October, 22nd of October, and the final big event on 26th of October! Bon Bon BLOK!

Geplaatst door BLOK Lustrum // Anniversary 60 years op Woensdag 20 februari 2019

Activiteiten

90’s MUZIEK BINGO

Op woensdag 4 september nemen we jullie mee terug naar de 90’s. Haal je hitzone cd’s maar uit het stof want we organiseren voor jullie een muziek bingo. Geen stoffige balletjes uit een rammelend rekje maar lekkere hitjes, drankjes en hapjes. Er zijn vele prijzen te winnen!!

Lees hier het verslag van deze muzikale avond.

80’s STRANDRIT

Op zondag 22 september gaan we wederom back in time, naar de 80s! En deze keer gaan we iets doen waar we allemaal dol op zijn! Het is tijd voor een buitenrit bij manege Poelenburgh. Helaas niet op een ouderwets dameszadel zoals Beatrix dat vroeger deed, maar we gaan wel twee heerlijke uurtjes op het strand rijden! Uiteraard allemaal gekleed in 80’s style.

70’s ROLLERDISCO

Even rekken en strekken want op vrijdag 4 oktober gaan we terug naar de 70’s met Roller Disco. Vol in de flowerpower reizen we af naar Utrecht om daar een avond los te gaan op de lekkerste hitjes van toen tot nu!

60’s VERJAARDAGSBORREL

Dit keer nemen we jullie mee terug naar de 60’s! Op 19 oktober, de avond voor de verjaardag van A.S.R. BLOK, zullen we samen proosten in de De TonTon Club!! Een drankje, een potje mariokart, sjoelen, een hapje, Tetris, niets is te gek voor deze avond. Komt allen en proost op de échte verjaardag van onze mooie vereniging. THE GAME IS ON!

50’s GALA

Save the best for last. Op zaterdag 26 oktober 2019 zullen we het lustrum van BLOK groots afsluiten met een lustrumgala! We gaan terug naar de jaren 50, back to the beginning of BLOK! Het lustrumgala zal plaatsvinden in de mooie Amstelzaal, aan de Hobbemakade in Amsterdam. Gelegen aan het water en met de sfeervolle verlichting is het de perfecte plek voor ons gala! Iedereen is welkom, en we gaan feesten in een ware Rock ‘n’ Roll sfeer! Binnenkort meer informatie over de kaartverkoop!

Volg ons op Facebook om helemaal up-to-date te blijven!

Kaarten en inschrijven

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Koop dan snel je kaarten! Hier vind je meer informatie over de tarieven van het lustrum.  Stuur een mail naar: lustrumcommissie.blok@gmail.com. Vermeld in de mail aan welke activiteit(en) je wilt deelnemen en wat je t-shirt maat is. Op woensdagavonden op de manege kan je een t-shirt passen. Als je eerst nog een aantal vragen hebt mag je natuurlijk ook altijd even mailen!

PRIJSALERT

Onder alle leden die vóór 1 augustus een passe-partout of een galakaart hebben gekocht verloten wij 2 kaarten voor CHIO Rotterdam op dinsdag 20 augustus. Wees er dus snel bij!

Kijk hier wie er heeft gewonnen!

Partners

Wij willen alle partners en sponsoren hartelijk bedanken voor hun steun en bijdrage aan de lustrumactiviteiten. Hier vind je een overzicht van alle partnerships.

stichting sam

Naast alle leuke lustrum activiteiten en het feestelijke deel, willen wij als vereniging ook iets moois terug geven aan diegenen die het harder nodig hebben. Daarom willen wij geld ophalen voor een goed doel, namelijk Stichting SAM. Deze stichting richt zich op dier-ondersteunende therapie. De doelgroepen zijn kinderen met het Downsyndroom, autistische stoornissen en aanverwante syndromen, mogelijk in combinatie met spraak- en taal stoornissen. Zij verzorgen ook programma’s met paarden (i.s.m. Jamie Verkerk Western Horses), en dat willen wij uiteraard steunen met een mooie bijdrage. Hier lees je meer!

Wij zullen tijdens de bingo avond een donatiebox hebben in de foyer, en vragen jullie dan ook om een vrijwillige bijdrage, zodat wij na het lustrum een mooi bedrag hebben opgehaald om te kunnen doneren. Bij alle aankomende lustrum activiteiten zal er ook de mogelijkheid zijn om te doneren.