Rijden bij A.S.R. BLOK

Op een woensdagavond hoeft een BLOK-lid zich geen moment te vervelen! Er zijn vele lessen, waardoor er voor iedereen een geschikte plek kan worden gevonden. Daarnaast is er een hoop gezelligheid, wordt er avondeten bereid en wordt er goed geborreld!

Les Programma

Het programma van de lessen op woensdagavond is als volgt:
19.00 – 20.00: Springles afwisselend niveau
19.00 – 20.00: Meest gevorderde les
20.00 – 21.00: Carrouselles 
21.00 – 22.00: Half gevorderde les

In overleg is het ook mogelijk om in een manegeles om 21.00 uur te rijden.

Avondeten en koken

Op woensdagavond bereiden leden van de kookcommissie een heerlijke maaltijd voor de BLOK-leden, zodat zij na een lange studie- of werkdag niet met een lege maag het paard op hoeven. In de manegekeuken wordt een lekkere warme maaltijd gemaakt voor een schappelijk studentenprijsje. Deze maaltijd kan de hele avond gegeten worden.

De kookcommissie kan het helaas niet altijd alleen. Regelmatig helpen andere BLOK-leden ook mee in de keuken. Lijkt dit je wel wat en kun je ’s woensdags om 17:45 op de manege te zijn en af en toe ook boodschappen doen? Geef je dan nu op voor de kookcommissie!

Borrels

A.S.R. BLOK is de leukste en gezelligste studentenruitervereniging van Amsterdam. Een gezellige borrel op de woensdagavond kan dan natuurlijk niet ontbreken en regelmatig staan BLOK-leden, na de borrel, in hun paardrijbroek te dansen in een kroeg op Leidseplein. Elke woensdag is er gezelligheid, maar op sommige momenten organiseert het bestuur de borrel, zo is er jaarlijks een constitutieborrel (mét taartenbakwedstrijd), nieuwjaarsborrel, en meer!

borrel drinks A.S.R. BLOK studentenruitervereniging

nl_NLDutch