Tarieven

Lidmaatschap

Een lidmaatschap bij A.S.R. BLOK kost €35,- per jaar. Als je na de maand maart lid wordt bij A.S.R. BLOK, dan betaal je lidmaatschap voor een half jaar. Dit is €23,50.

Lesgelden

Voordat je lid wordt bij A.S.R. BLOK, rijd je eerst een proefles. In deze les kijkt de instructeur en het bestuur in welke les je kan worden ingedeeld. Het is niet verplicht om dan lid te worden, maar dat hopen we natuurlijk wel! Een proefles kost €18,30, maar als je gelijk lid wordt kost een proefles €14,00.

Bij de lesgelden wordt er onderscheid gemaakt in studenten en niet-studenten:
Dressuur- of carrouselles studenten: €17,25 per uur
Dressuur- of carrouselles niet-studenten €18,00 per uur

Springles studenten €18,00 per uur
Springles niet-studenten €18,80 per uur

Als je niet naar een les kan komen moet je een invaller zoeken. Heb je een invaller gevonden, dan betaalt hij/zij voor die les. Heb je geen invaller gevonden, dan betaal je zelf voor de les.

Betalingen

Als je lid bent bij A.S.R. BLOK betaal je via een maandelijkse automatische incasso. De penningmeester stuurt je een overzichtsmail met de kosten van die maand en als dit klopt, wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven.

Activiteiten

Voor de activiteiten die naast de woensdagavond worden georganiseerd, betaal je apart. Je kan je opgeven voor deze activiteiten, zodat je zelf kan kiezen waar je wel en niet aan mee wilt doen. De activiteiten hebben een uiterlijke afmeldingsdatum. Bij afmelden na deze datum, moet je helaas wel betalen, ook al kan je niet meer mee. Dit komt door de gemaakte afspraken met de locaties.

Met de kosten van de activiteiten wordt rekening gehouden met een studentenbudget. Het bestuur probeert de activiteiten zo voordelig mogelijk te maken. De kosten van de activiteiten worden geïncasseerd samen met de lesgelden.

Avondeten en koken

Ieder woensdagavond wordt er een maaltijd klaargemaakt door de kookcommissie. Je kunt je hiervoor aanmelden door te reageren op het wekelijkse bericht. Voor de betaling van de maaltijden werken we met strippenkaarten. Een maaltijd geldt als een strip. De kookcommissie houdt bij hoeveel strippen je op de strippenkaart hebt staan. Een 5 strippenkaart kost €20,00 en een 10 strippenkaart kost €36,00. Het bedrag moet worden overgemaakt naar NL11INGB0004395377 o.v.v. je naam en welke strippenkaart je koopt.