Voorstelrondje carrousel

Juliëtte Jansma

Mijn naam is Juliëtte Jansma en ik ben trots dat ik deel uit mag
maken van het topteam de carrousel van A.S.R. BLOK. Op mijn 9e ben ik begonnen op een manege aan de rand van een mooi bos bij Amersfoort. En op mijn 13e kwam mijn allergrootste wens uit: een eigen pony! 5 jaar heb ik mogen genieten van Quinsey. Waarna ik haar moest verkopen omdat ik te groot werd en begon met studeren. Hier kan ik nog steeds een traantje om laten. Na bijna een jaar niet gereden te hebben (wat ik me inmiddels niet meer kan voorstellen) begon het paardrijden zo hard te kriebelen dat ik me aangemeld heb bij BLOK. Sinds afgelopen september ben ik lid en zal hier nooit spijt van krijgen!

 

Nataly Klaasse

Ik ben Nataly, 22 jaar en studeer aan de UvA. Ik rij al sinds mijn 7de paard en vind het nog steeds het allerleukste dat er is. Ik ben sinds september vorig jaar lid van B.L.O.K. en sinds oktober lid van de carrousel. Voorheen reed ik altijd dressuur en springen en ik wilde nu wel een keer iets anders. Het paard waar ik het meest op rij is Bennie (niet op deze foto), hij wil niet altijd wat ik wil dus dat zorgt nog wel eens voor gedonder. Ik kijk nu al heel erg uit naar de wedstrijden!

 

Anne de Haas

Ik ben Anne en ik rij paard sinds mijn tiende. Sinds dit jaar rij ik mee met de carrousel. Ik rij op Peggy en ik
vind dat hartstikke leuk! Het leukste aan carrousel rijden vind ik dat je het samen als een team doet. Samen werken we ergens naar toe. Ik heb zin in de wedstrijden! Daarnaast is het ook erg gezellig met z’n allen. Ik rij achteraan naast Marloes. Ik hoop nog lang rijplezier met deze groep te hebben!

 

Marloes Polman

Ik ben Marloes en ik ben inmiddels 4 jaar lid bij BLOK. Elke week zag ik de carrousel en dit jaar wilde ik
ook graag in de carrousel rijden! Het is een erg gezellig team en we werken met z’n allen hard aan een top prestatie op de wedstrijden. Samen met Anne rij ik achterin op Murphy en zijn we het bier en bitterballen team. Murphy kijkt af en toe een beetje boos, maar hij bedoelt het goed. Ik hoop dat we gaan knallen op de wedstrijden! Murphy en ik zijn er in ieder geval klaar voor!

 

Robin Martinot

Ik ben Robin Martinot en ik ben lid van BLOK sinds ik in 2013
naar Amsterdam kwam om te gaan studeren. BLOK is een supergezellige vereniging en ik ga dan ook zoveel mogelijk mee op weekenden weg, buitenritten (zoals je hier ziet) en andere uitjes. Na drie jaar vast in de dressuurles te hebben gereden en een bestuursjaar te hebben gedaan, waagde ik me dit jaar aan de carrousel! We trainen met een gezellige groep elke woensdag en tot nu toe vind ik Lucy één van de geschiktste paardjes voor mij. Voor het eerst carrousel rijden is even wennen (vooral met z’n zessen naast elkaar in de galop) maar het begint er steeds meer op te lijken! Ik hoop dat we met een tevreden gevoel de wedstrijden gaan beginnen.

 

Kelly Ruitenberg

Ik ben Kelly, 22 jaar en student aan de HvA. In november ben ik lid geworden van BLOK, doordat Laura uitviel in de carrousel groep, ben ik toen heel onverwacht in de carrousel gekomen! Het was voor mij alweer een jaartje of 10 geleden dat ik op een manege had gereden. Ik heb leren rijden op manege Nieuw Amstelland toen ik 6jaar was, daar heb ik het buitenrijden ontdekt. Toen ik 12 was kreeg ik mijn eerste bijrijdpaard, en ben ik gestopt op de manege. Op mijn bijrijdpaarden heb ik voornamelijk lekker buiten gereden.

 

Fleur Oosterveer

Ik ben Fleur! 24 jaar en sinds kort fulltime werkzaam als online
recruiter bij Manpower! Sinds dit seizoen maak ik deel uit van de carrousel groep van BLOK, waar ik wekelijks op het leukste paard van stal rij (Hennessy). Ik heb hiervoor ook jaren carrousel gereden op duinmanege van Poelenburgh in Schoorl. Hier ben ik begonnen in de jeugd carrousel groep en reed ik na 4 jaar in de volwassen groep! Hier ben ik toen mee gestopt omdat ik een eigen paardje kreeg. Nu rij ik met plezier in deze groep! Kom vooral een keertje kijken op woensdagavond van 20:00-21:00. Ook kunnen wij tijdens de wedstrijden jullie support goed gebruiken!

 

Karin Bonekamp

Ik ben Karin. Ik ben sinds 2007 lid van A.S.R. BLOK en na mijn bestuursjaar in 2009 in de carrousel gegaan, dus dit is mijn achtste jaar in de carrousel! De meeste van deze jaren heb ik Quibus als vast paard gehad, die nog tot vorig jaar erg vrolijk kon worden op wedstrijden! Nu is hij lekker met pensioen en heb ik Flannagan als paard, zo ongeveer het tegenover gestelde, zoveel relaxedheid. Ik kijk nu al uit naar de wedstrijden, wel vaak heel vroeg op, wedstrijdspanning maar vooral altijd heel gezellige dagen.

Eline Diesvelt

Ik ben Eline en ik werk nu drie jaar als projectmanager bij Stad & Co. Een adviesbureau gericht op
stedelijke economie. Samen met alle denkbare partijen maken wij de stad mooier! Je kunt mij aantreffen in veel winkelgebieden in en buiten Amsterdam, waar ik als straatmanager of projectmanager werk aan de ontwikkeling en aantrekkingskracht van een gebied. Ik heb Economische Geografie gestudeerd aan de RUG in Groningen gestuurd en ben voor een stage terecht gekomen in Amsterdam. Hoewel ik eerst op een andere manege in de stad heb gereden, waar we ook met de paarden konden buitenrijden, mistte ik de gezelligheid van een studentenrijvereniging. In Groningen was ik fanatiek lid van onze zustervereniging G.S.P.V. Parafrid. Ik ben daar o.a. voorzitter geweest en later werd ik commissaris nationaal van de V.N.S.(Vereniging Nederlandse Studentenruiters). Inmiddels ben ik 2 jaar lid van A.S.R. BLOK en iedere woensdagavond tot in de late uurtjes op de manege te vinden. Dit seizoen rijd ik voor het tweede jaar in de carrouselgroep van Blok. Vorig jaar reed ik met veel plezier op mijn grote liefde Bennie. Hij is zoooo knap en kan heel fijn lopen als je hem daar even van overtuigt! Dit jaar rijd ik op een andere plek in de eerste sectie, zodat alle oefeningen opnieuw een uitdaging zijn. Ik heb in de lessen ondertussen op een aantal paarden gereden en sinds kort is Maloney mijn nieuwe ster. Ook al is hij net nieuw op de manege en snapt hij het werk niet altijd even goed, oefenen we samen heel hard om de jury straks te imponeren. Samen met Juliette en Paddy, onze koppelpartners, gaan we dit jaar super strak sluitwerk laten zien! We hopen dat jullie ons allemaal komen aanmoedigen op de wedstrijden!

 

Michelle Sjollema

Ik ben Michelle en draai al heel wat jaren mee in de carrousel.
Ik heb velen zien komen en gaan maar vind het zelf nog zo leuk dat ik ieder jaar weer enthousiast en volmondig ja zeg als mij gevraagd wordt of ik weer mee wil doen. Ik ben fanatiek maar vind ook vooral dat het gezellig moet zijn, en dat zijn vooral de wedstrijd dagen, als ik mijn zenuwen eindelijk in bedwang heb. Ik werk al een tijdje in Den Haag als Business Analyst. En sinds iets minder dan twee jaar ben ik de moeder van Maud, die ik nu al de liefde die ik voor paarden heb probeer mee te geven. Met een beetje geluk zit ik over een paar jaar langs de zijlijn naar haar lessen te kijken.

 

Hélène Zondag

Ik ben Hélène. In het tweede jaar van m’n studie, in december 2012, werd ik lid van BLOK. Ik reed vast in de dressuur les en volgde vaak een springles. Op mijn vorige maneges had ik een aantal jaar carrousel gereden en ik keek dan ook graag van 8-9 naar het carrouselteam van BLOK. In 2013 ben ik een bestuursjaar gaan doen en ben ik ook bij het BLOK carrousel team gekomen. Dit jaar rij ik elke woensdag op Roderick, die op stal nog weleens erg boos kijkt, maar eenmaal in de rijbaan is het (meestal) een lieverd. Ook ben ik dit jaar samen met Fleur captain van dit topteam en samen zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt voor de wedstrijden. Het proefje gaat steeds beter en ik kijk nu al uit naar de komende wedstrijden!

 

Carin Verbakel

Ik ben Carin en ik ben sinds 2014 lid van BLOK. BLOK is een super gezellige vereniging en ik werd als snel
actief bij BLOK, mee met alle uitjes en in het bestuur. Vorig jaar zomer kwamen er plekken vrij in de carrouselgroep van BLOK. Toen heb ik mijn kans gegrepen en ik heb me opgegeven voor een proefles. Dit jaar zit ik voor het eerst in een carrousselteam en ik vind al die figuren rijden best wel spannend! Mijn paardje July is erg ervaren en helpt mij met alles. Ik hoop dat we het goed gaan doen op de wedstrijden!

nl_NLDutch