BH-cup 2017

Op zaterdag 2 september werd de jaarlijkse BLOK-HORS (BH) cup gehouden! Dit is een onderlinge wedstrijd tussen de studentenruiterverenigingen die op de Hollandsche Manege rijden. Er werd een individuele springwedstrijd gereden en daarnaast werd er gestreden om de BH-cup, de wisselbeker voor de beste pas-de-deux proef op muziek!

De BLOK-leden die in de BH-commissie zaten waren Merel, Hester en Maartje. Zij kregen hulp van Josha en Sem vanuit HORS. Het thema van de BH-cup was kinderfeeste. De foyer was feestelijk versierd alsof we terug gingen in onze kindertijd! De commissie had smakelijke wraps gekookt en als toetje mochten we onze eigen cakejes versieren!

De meest originele outfits werden gekozen bij het thema en ook de paarden werden feestelijk versierd. Iedereen was mooi verkleed op paard: barbies, Elsa van Frozen, een bananenpak, sneeuwwitje, in pyjamas, het kwam allemaal voorbij!

De paarden hadden er ook heel veel zin in en er werden mooie proefjes gereden! Onze toppers Carin en Jessica behaalden de derde plek en Kylie en Maartje de 2e plek!! Helaas ging onze zustervereniging HORS er met de BH cup ervandoor. We hebben daarna nog met z’n allen een gezellige borrel gedronken!

BON BON BLOK!

nl_NLDutch