VNSK

Dit weekend zijn wij met 7 BLOKKERS afgereisd naar Enschede, waar het VNSK plaatsvond! Dit is het Nederlands Kampioenschap studentenruiters. Het thema was Game Of Thrones en geheel in stijl begonnen we allemaal fanatiek aan de ‘March of the Infantry’ waar we het tweede spel wonnen!

Daarna was het tijd voor The Dance of Dragons (viertalproef), waarin Carin, Eline, Nikki en Rayna mochten starten. ’s Avonds reed Alicja de Breaker of Chains (Caprilliproef) waarin zij de gehele proef in verlichte zit heeft uitgereden!

De volgende ochtend werden we verrast met heerlijke pannenkoeken door Jelle, Madis en Sjoel waar wij mochten overnachten. Super lief en heel lekker 🙂

Die ochtend beet Iris het spits af met het jokerspringen. Zij moest proberen zoveel mogelijk punten te scoren binnen 1 minuut, wat haar goed af ging, want ze werd derde!

Carin had zich knap geplaatst voor het echte kampioenschap (VNSK) in de Lb en zij zette 2 hele nette proeven neer! Carin eindigde als derde in de Lb!

Aan Anne de Groot was vervolgens de taak om zonder zadel een Bb proef te rijden en Eline nam ook nog deel aan de zitcompetitie. Ook zij deden het beiden erg goed!

Kortom het was een erg geslaagd weekend! BON BON BLOK!!