SO HORS

Afgelopen weekend vond het SO van a.s.r. HORS plaats op onze eigen Hollandsche Manege en het was een groot succes! Zaterdagmiddag verzamelden alle BLOK-deelnemers zich in de foyer waar de loting plaatsvond. Het is altijd spannend op wie je mag rijden. Gelukkig hadden de BLOK-leden gunstig geloot en hadden vertrouwen in de wedstrijd.

Eerst werd er gesprongen. Hier deden Carin en Nikki aan mee in de B-rubriek. Dit ging erg goed en beide dames waren door naar de halve finales. Helaas viel voor Carin hier het doek, maar Nikki plaatste zich voor de eindstrijd. Uiteindelijk verloor ze van haar mede-finaliste, maar eindigde ze toch op een mooie tweede plek!

’s Avonds werden de dressuurproeven gereden. Maike beet het spits af en reed op Murphy in de Bb. Murphy wil nog wel eens eigenwijs zijn, maar Maike reed hem goed. Helaas was ze niet door naar de halve finale. Daarna volgde Pearl op Shakespeare. Deze witte pony liet zich van zijn beste kant zien en hij liep heel erg netjes! Hierdoor gingen ze door naar de halve finale.

Alicja haar doel was om in de top drie te eindigen, want dan mag ze op een volgend SO ook springen. Ze was zaterdag met The Mountain goed op weg, want ook zij plaatste zich voor de halve finale. Kylie reed op Paddy. Dit ging erg netjes, maar ze had sterke tegenstandsters. Ze was helaas niet door naar de finale. Rayna was als laatste van de BLOKkers die in de Bb reden. Ze reed op de grote Malony, maar ook zij deed het fantastisch en ze ging door naar de halve finale.

Carin sloot de avond af in de Lb. Ze reed op Flynn en dit deed ze heel erg goed. Zo goed zelfs dat ze zich plaatste voor de finale! Ondertussen hadden zich meer BLOKkers op de manege verzameld en werd er door een grote groep goed geborreld en daarna nog gefeest in de Suprise bar!

De volgende ochtend waren een aantal BLOKkers wel wat brak, maar gelukkig op tijd scherp genoeg om de halve finales en finales van de dressuur te rijden. Ook dit ging fantastisch! Uiteindelijk heeft BLOK het heel goed gedaan.

In de klasse Bb-dressuur vulde BLOK namelijk het hele podium; Rayna behaalde een eerste plaats, Alicja de tweede en Pearl de derde! Carin werd uiteindelijk tweede in de Lb dressuur en Nikki werd tweede met B-springen. Door deze geweldige resultaten won BLOK de equipeprijs voor het best presterende team!

BON BON BLOK!!

nl_NLDutch