Schaatsen

Afgelopen vrijdag was magisch! Een paar leden van BLOK gingen samen schaatsen om het winterseizoen te beginnen! De avond begon in Café Martinot, waar iedereen lekker kon eten. Ookal was het erg druk, het eten was erg lekker!

Toen de buiken vol waren, ging iedereen naar de ijsbaan op het Museumplein. Het is moeilijk om het te missen, want de kleurrijke lichten en kerstversieringen zijn zichtbaar vanaf de verte, en de muziek moedigt je alleen maar meer aan om mee te doen! De baan ziet er inderdaad heel magisch uit en je kunt de sfeer van de komende winter en Kerstmis in de lucht voelen.

Je kunt elk jaar schaatsen voor het Rijksmuseum en het is zeer recent geopend tijdens dit seizoen. Net als alle andere mensen waren de BLOK-leden heerlijk van hun avond aan het genieten! Iedereen kon zijn speciale bewegingen op het ijs laten zien, en sommige leden waren er zo goed in, alsof ze in schaatsen werden geboren!

Na het maken van rondes op de ijsbaan genoten leden van BLOK van warme gluhwein en warme chocolademelk. De tijd gaat snel als je plezier hebt! BLOK zal zeer binnenkort terugkeren op het ijs!

nl_NLDutch