SO Concorde

Dit weekend zijn we afgereisd naar Eindhoven voor SO Concorde! In de dressuur startte Ilka in de Bb, helaas was zij hierin niet door naar de volgende ronde. Maar voor haar eerste dressuurproef in Nederland heeft zij het super goed gedaan! Met haar favoriete onderdeel, het springen, ging het nog beter en behaalde ze een mooie derde plaats! Daar kunnen we heel trots op zijn!!

Lauren en Nikki waren helaas niet door in het springen. Lauren had een erg moeilijk paard geloot, die bij zijn voorgaande ruiters al steeds vlak voor de sprong weigerde. Dit gebeurde bij Lauren ook tijdens het inrijden waardoor ze hard viel en daardoor niet meer mocht starten 🙁 Marijke kon helaas niet starten vanwege haar knie, maar zij was het hele weekend gezellig mee als supporter! 🙂

Op naar meer successen tijdens ons eigen SO over 2 weekjes… Bon bon BLOK!!

nl_NLDutch