Escape room

Op 23 februari gingen 9 dappere BLOKkers en hun vrienden naar een mysterieuze plek in het centrum van Amsterdam om opgesloten te worden in het kantoor van professor X! Met andere woorden: we bezochten Xitroom Escape Room. Een leuke avond vol mysteries en verrassingen! Onze hoofdtaak was om samen te werken en verschillende puzzels op te lossen om binnen zestig minuten een uitweg uit de kamer te vinden. Het was heel leuk omdat sommige puzzels best moeilijk op te lossen waren, en we moesten heel hard nadenken om tot de volgende aanwijzing te komen.

We zijn er in geslaagd om uit de kamer te ontsnappen, en we hadden zelfs meer dan 16 minuten over op de klok! Daarna gingen we naar een nabijgelegen bar om onze overwinning te vieren.

We zullen in de toekomst zeker nog een keer proberen te ontsnappen, dus blijf op de hoogte als je met ons mee wilt doen!

Bedankt Ben voor de foto’s!