SSA sportgala – de leukste vereniging van het jaar!

Op vrijdag 2 maart zijn wij naar het SSA sportgala geweest. Dit is een gala dat de SSA (Studenten Sport Amsterdam) elk jaar houdt om de sportieve studenten van Amsterdam te eren. Er zijn prijzen voor de beste sportman/vrouw, team en vereniging. Kun je al raden welke wij hebben gewonnen…?!

Nadat we een video hadden gemaakt over waarom onze vereniging de leukste is, hebben we deze ingezonden en maar gehoopt dat iedereen ‘m net zo leuk vond als wij! Tijdens het gala kreeg iedereen een roos waarmee hij/zij kon stemmen op de vereniging die zij het leukst vonden en je mocht uiteraard niet op jezelf stemmen.

Toen iedereen zich klaarmaakte voor de prijsuitreiking, waren wij niet eens aan het opletten, want zeg nou zelf: wie gaat er nou op een paardenvereniging stemmen? Nou… de meesten dus en we wonnen! Alicja en Lauren gingen het podium op en kregen een dubbele pint bier met daarop: ‘leukste vereniging van het jaar’ gegraveerd, die zij helemaal moesten opdrinken! Ook kregen we bloemen.

Na dit alles kon het feestje echt beginnen en konden wij onze overwinning vieren! BON BON BLOK

nl_NLDutch