Dude Cup 2018

We zijn goed, niet alleen in paardrijden! Afgelopen vrijdag, 15 juni, gingen 10 BLOK-leden naar Powerzone om hun bowlingvaardigheden te testen en deel te nemen aan de traditionele jaarlijkse wedstrijd van BLOK, Dude Cup!


Dude Cup is een traditionele bowlingwedstrijd van BLOK, waar leden een trofee kunnen winnen en naar en de BLOK-geschiedenis in kunnen gaan als winnaar, waarbij hun naam op de beker wordt gegraveerd. Elk jaar komen de leden bijeen om met elkaar te concurreren en de winnaar te kiezen, natuurlijk allemaal in een goede competitieve geest!


We verzamelden ons om 2 uur te spelen, wat drankjes en snacks te nuttigen en met elkaar te wedijveren voor de trofee! Nicole, de winnaar van vorig jaar, was niet aanwezig om haar titel te verdedigen, en het zou zeker geen gemakkelijke taak zijn! Verschillende leden bleken echt getalenteerd te zijn en vanaf het allereerste begin de leiding te nemen. De twee beste spelers, Paulette en Marloes, waren de hele tijd nek aan nek. Goede scores werden ook bereikt door Robin en Sven, die niet zo ver van de eerste twee spelers waren. De rest van de leden hadden ook een goede score, ook al had niet iedereen vanaf het begin de juiste techniek door.


De uiteindelijke winnaar was echter… Paulette! Ze was een echte bowler en was de hoofdprijs waardig. Ze kreeg de trofee om volgend jaar de titel te houden en te verdedigen!


Na de wedstrijd gingen we samen naar Hannekes Boom om het te vieren. Het was vrij druk en het was moeilijk om een ​​zitplaats te vinden, maar Alicja slaagde erin een hele tafel te vinden. Iedereen genoot van de avond en was vrolijk.

nl_NLDutch