Efteling!

Wie houdt er nou niet van de Efteling? Daarom bezochten we dit sprookjesachtige pretpark afgelopen zondag! We moesten heel vroeg opstaan ​​om de trein te halen om bij de opening 10:00 uur in de Efteling te zijn. Desondanks was iedereen erg opgewonden om alle attracties te zien!


Hoewel het een beetje druk was, slaagden we erin om veel verschillende attracties te bezoeken. We gingen naar attracties als Fata Morgana, de Droomvlucht of het Sprookjesbos om een kijkje te nemen in de wereld vol sprookjes. Er was een nieuw geopend kasteel genaamd Symbolica, dat was ook erg leuk!


De meeste BLOK-leden gingen ook naar de achtbanen, zoals de Baron 1898, De Vliegende Hollander of Joris en de Draak! De achtbaan genaamd Vogel Rok hebben we twee keer achter elkaar bezocht omdat er geen rij was. Rayna overwon zelfs haar angst en sloot zich de tweede keer bij ons aan!


We gingen ook naar een show in Raveleijn, het Efteling Theater met acteurs, echte paarden en raven. Het was erg spannend, omdat de ruiters en hun paarden heel wat trucs en stunts lieten zien! De show had veel special effects, maar uiteraard waren de paarden het hoogtepunt.


Tussen alle attracties door hadden we tijd om iets te eten en te drinken, want er waren veel stands om uit te kiezen! Aan het einde van ons bezoek konden we een glimp opvangen van de grote fonteinshow met muziek en lichten genaamd Aquanura.


We kwamen laat terug in Amsterdam en waren erg moe maar erg blij! Het was een geweldige dag om in de Efteling door te brengen en we komen zeker nog een keer terug!