Bootje varen

Voor het laatste evenement van ons bestuursjaar gingen we op een traditionele boottocht door de prachtige grachten van Amsterdam! Hoewel we ons zorgen maakten over het weer, bleek het op deze dag gewoon perfect te zijn. Alle 15 leden van BLOK en hun vrienden die aan de boottocht deelnamen, konden genieten van een paar lekkere drankjes, snacks en goed gezelschap!


We hebben ruim 3 uur door Amsterdam gevaren in een boot gehuurd van een andere studentenvereniging in Amsterdam, SSRA. De boot was echt heel mooi, met veel ruimte om te bewegen. We waren van plan vorig jaar dezelfde boot te huren, maar helaas is de activiteit vanwege technische problemen geannuleerd. We hadden deze keer veel geluk en alles ging goed!


Na de boottocht kwamen sommige BLOK-leden studenten van SSRA tegen en gingen naar hun bar op het Leidseplein, waar we nog meer van drankjes en goede muziek genoten. Het was een zeer geslaagde avond!