Lustrum partners en sponsoren

Bagels & Beans

De volgende sponsor is één van onze buren, want ze zitten aan de Overtoom. Hier kun je terecht voor heerlijke koffie en verse bagels! Je raadt het misschien al, maar Bagels & Beans is ook één van onze sponsoren! Als je wint, mag jij 20,- uitgeven bij deze fijne lunchroom!

decathlon

Decathlon Nederland wie kent hem niet! Je kan hier niet alleen terecht voor mooie paarden spulletjes maar ook voor iedere andere sport/buitenactiviteit kun je hier terecht.

hollandsche manege

We mogen jullie blij maken met een gave prijs op onze eigen De Hollandsche Manege! Een High tea voor twee, lekker dicht bij onze geliefde paardjes. Bedankt Vincent Valk! Voor de tweede sponsor houden we het in de familie. Als je deze prijs wint, krijg jij namelijk een privé springles van Justus Valk! Ongeacht je niveau, kun jij tijdens een privéles aan al je leerpunten werken!

Iris jansen photography

Deze fotografe heeft al enkele BLOK’kers mogen vastleggen en zorgt er na deze bingo voor dat één van jullie weer een hippe en professionele LinkedInfoto heeft. Lid van de lustrumcommissie én fotograaf: Iris Jansen Photography.

Jamie verkerk

Bij sommigen van jullie is ze misschien al bekend, misschien hebben jullie zelfs al eens een les van haar gehad. Hoe dan ook, bij Jamie Verkerk Western Horses ben je in goede handen als het gaat om Western rijden. We zijn dan ook super blij dat zij voor onze bingo een les sponsort!

Jumping amsterdam

Een heerlijk event in de Amsterdam RAI vol paarden plezier. Je kan hier niet alleen genieten van de beste dressuur en spring ruiters, maar je kan ook nog een goed doorzakken met een drankje na afloop van alle wedstrijden.

lab111

In LAB 111 kan je genieten van bijzondere films. Van klassiekers tot documentaires, voor ieder wat wils! Naast de bioscoop kan je exposities komen ontdekken, vinden er debat avonden plaats en kan je in Strangelove uitgebreid dineren of juist lekker barhangen.

Levade ruitersport

Levade Ruitersport is een prachtige ruitersport zaak in Haarlem. Van paard tot ruiter, van Harry’s horse tot Petrie tot ANKY je kan hier alles vinden. Win één van de gesponsorde prijzen en voel je gloednieuw in het nieuwe seizoen.

mountain network

Bij Mountain Network Amsterdam kan je helemaal losgaan op de 15 meter hoge klimmer of in de boulderhal van 200m2. Of je nou beginnen bent of een gevorderde klimmer, iedereen kan hier z’n klim-ei kwijt!

pas de deux ruitershop

Ben jij op zoek naar een nieuwe rijbroek, cap of laarzen? Bij Ruitershop Pas de Deux vind je een uitgebreide collectie aan paardensportartikelen, handig online besteld! Wie weet ben jij het die naar huis gaat met een waardebon van deze webshop!

pathé

Ga je in plaats van een buitenrit liever iets binnen doen? Wat dacht je van lekker een filmpje pakken? Tijdens de bingo zijn er kaartjes te winnen van Pathé! De allernieuwste en gaafste films kijk je bij Pathé!

rederij friendship

Bij Rederij Friendship kan je terecht om een boot te huren voor een heerlijke middag op het water met vrienden, of voor een rondvaart door de Amsterdamse wateren. Aangezien we weten onze leden gek zijn op varen, is dit natuurlijk een fantastische prijs.

rederij p. kooij

Het familiebedrijf Rederij P. Kooij, dat bijna 100 jaar bestaat, heet jullie graag welkom in één van hun rondvaartboten. Ze varen jullie door de prachtige grachten van Amsterdam om de mooie bezienswaardigheden van onze historische stad te laten zien.

rituals

Je kunt ook een cadeaubon van Rituals winnen. Douchegel, bodylotion of parfum, of misschien wel allemaal! Geef jezelf een lekker kadootje.

sauna deco

Genieten en ontspannen met een vleugje Parijse chic? Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten. Deze sauna is een van de oudste in Amsterdam en zeker een van de meeste bijzondere sauna’s door het unieke interieur.

Schaak en Go winkel Het Paard

Schaak en Go Winkel Het Paard is een fantastische winkel op de Haarlemmerdijk vol spellen in alle categorieën die je maar kan bedenken! Zij sponsoren voor ons prijzenfestival muziekbingo een gezelligheidsspel. Heerlijk in combinatie met een rood wijntje en een kaasplankje op een zaterdagavond!

srprs.me

Hoofdprijs-alert! Tijdens onze bingo op 4 september zal er twee keer een geweldige hoofdprijs te winnen zijn: Als jij een van de twee winnende bingo’s hebt, ga je naar huis met een waardebon t.w.v. €140 van srprs.me!! Deze waardebon kun jij besteden aan één van de verrassingsvakanties van srprs.me. Wie weet waar je zal belanden!?

sundays

Als je niet zo sportief bent word je misschien enthousiast van de volgende sponsor, namelijk Sunday’s! Lekker overwinteren of even bijkleuren voor je vakantie, het kan allemaal!

vind je buitenrit

Wil jij graag een buitenrit doen, maar weet je niet waar? Ga naar www.vindjebuitenrit.nl! Patty begon deze website vanuit haar passie voor paardrijden in de natuur. Via Vind je buitenrit kun je eindeloos veel buitenritten vinden, ook ritten die je anders niet zo snel zou vinden. Op Vind je buitenrit vind je ze allemaal!

Vondel CS

Zo kan je bijvoorbeeld kaartjes winnen voor een evenement bij VondelCS. Gelegen in het mooie Vondelpark biedt VondelCS een podium aan creatief talent. Van lezingen, tot exposities en van film tot debatten, je vindt het allemaal in VondelCS!

Walhalla Brouwerij en Proeflokaal

Als je liever een biertje drinkt bij de spelletjesavond kan je je plezier op met de prijs van Walhalla Brouwerij & Proeflokaal. Walhalla is de Amsterdamse microbrouwerij die, naar eigen zeggen, de lievelingsbieren van de goden brouwt. Bieren zoals wij ze op aarde ook het liefst drinken: krachtig, spannend en altijd dorstlessend. Zij sponsoren niet alleen een overheerlijk bierpakket maar ook een proeverij in het proeflokaal!

Wijnvoordeel.nl

Is het avond? Dan heb je misschien liever een glaasje wijn! Deze webshop zorgt al 20 jaar voor betaalbare wijnen in Nederland en viert dit jaar dus ook haar eigen lustrum! wijnvoordeel.nl gaat zorgen voor een heerlijke prijs. Regel snel je bingokaart, want voor je het weet, is deze prijs al op..

WW Frontriemen

Als jij je toch liever onder de paarden bevindt dan tussen de biertjes spreekt de prijs van WW Frontriemen je misschien meer aan. Deze webshop staat vol prachtige frontriemen, hoofdstellen en andere accessoire. Zij sponsoren een frontriem zodat jij en je paard straks shinend de baan door kunnen gaan!