Nieuwjaarsborrel A.S.R. BLOK

Op woensdag 4 januari was er een gezellige nieuwjaarsborrel in de foyer van de Hollandsche Manege. Alle BLOK-leden hieven het glas op een goed en gezond 2017.

Het bestuur keek terug op een succesvol 2016, met veel leuke woensdagavonden, gezellige uitjes en veel nieuwe BLOK-leden erbij. Er werd geproost op een mooi 2017 met een lekker glaasje prosseco. Er werden ook herinneringen opgehaald, er was namelijk een mini BLOK-museum ingericht in de foyer van de Hollandsche Manege. Iedereen kon oude almanakken, SO-boekjes, bloknotes en nog veel meer oude documenten bewonderen. Erelid Michelle is al 15 jaar lid, en herkende zichzelf nog in almanakken van 2004. Het andere erelid Klaas, was ook gezellig aanwezig om deze mooie foto’s te maken. Het was een goed begin van 2017!

Wij wensen jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar toe!

nl_NLDutch