taart blok cobo

Constitutieborrel

Gisteravond vierde A.S.R. BLOK haar 58ste verjaardag en het begin van een nieuw bestuursjaar met een leuke constitutieborrel. Tijdens deze borrel konden alle leden en introducees kennis maken met het nieuwe bestuur en werd er ook een taartenbakwedstrijd georganiseerd om de verjaardag van BLOK (20 oktober) feestelijk te vieren.
cobo blok
cobo bestuur blok
Natuurlijk werd er door voorzitter Lauren geproost. Iedereen kon gezellig genieten van een glas prosecco en de geweldige taarten. Een aantal BLOK-leden had flink hun best gedaan om de lekkerste en mooiste taart te bakken. Iedereen wilde natuurlijk van elke taart een stukje proeven. Daarna kon iedereen stemmen op de mooiste en op de lekkerste taart.
blok cobo taart
Rayna won de prijs voor de lekkerste taart met haar oreotaart en Kylie en Carin wonnen de prijs voor de mooiste taart in de vorm van een eenhoorn!
We kijken uit naar de volgende jaren, waarin we richting onze 60ste verjaardag zullen gaan.
BON BON BLOK!
nl_NLDutch