Try-out

Deze woensdag waren de try outs! Deze les wordt een paar keer per jaar georganiseerd om vrienden, vriendinnen, collega’s, buren, familie enzovoort kennis te laten maken met paardrijden. Het maakt niet uit als degene nog nooit op een paard heeft gezeten! Ook de SSA kwam langs en zij brachten een lekkere carrotcake mee ter ere van ons 58-jarige bestaan.

Tijdens elke try-out blijkt dat het paardrijden nog helemaal niet zo makkelijk is. Dat draven en staan-zitten is nog niet zomaar gedaan en er wordt dan ook een hoop gelachen tijdens de les! Iedereen heeft het erg goed gedaan en weet nu iets beter wat wij elke woensdagavond doen.

Natuurlijk werd er naar afloop nog goed geborreld en was het happy hour. Het was een geslaagde avond en deze werd afgesloten met dansende blokkers op de bar!

nl_NLDutch