Commissieborrel

Omdat ons bestuursjaar langzaam afloopt, willen wij onze commissieleden bedanken voor alle hulp dit jaar! Dankzij de BLOK-commissies was het een geslaagd jaar, omdat ze voor veel aspecten van de vereniging zorgden zoals het organiseren van verschillende evenementen en activiteiten, elke woensdag een diner bereiden, de website bijwerken of onze herinneringen verzamelen voor in de almanak! In totaal hebben we 9 actieve commissies, die allemaal verantwoordelijk zijn voor verschillende delen van BLOK.

Om hen te bedanken voor hun harde werk heeft het bestuur vrijdag een borrel georganiseerd bij ons favoriete Café Gollem! We hebben ook een speciaal bedankje voor alle commissieleden voorbereid – BLOK-stickers!

Na een paar drankjes en bitterballen bij Gollem zijn we naar de bar van de Hollandsche Manege gegaan, omdat Madelon daar die avond werkte en ze niet eerder bij ons kon zijn. Het feest ging door tot laat in de nacht en eindigde uiteindelijk in de Kleine op Leidse.

We willen alle leden van de commissies nogmaals bedanken voor hun hulp dit jaar!
Je kunt hier meer lezen over de BLOK-commissies.

Geïnteresseerd om lid te worden en een bijdrage te leveren aan de vereniging in het komende jaar? Neem contact op met het bestuur via e-mail en we geven je graag meer informatie!

nl_NLDutch