Nieuw Leden Weekend 2018

En wat een geslaagd weekend! Afgelopen paar dagen waren de BLOKKERS weer lekker een weekendje weg, maar dit was geen normaal weekend weg! Het was het Nieuw Leden Weekend!!! Met z’n allen zijn wij op avontuur gegaan naar Manege Het Zwarte Water in Brabant om onze nieuwe leden te verwelkomen en met onze oude leden te proosten op een geslaagd jaar. Wij zijn gezellig op buitenrit geweest op zaterdag en zondag en waren blij gemaakt met ontzettend mooi weer! Zaterdag hebben wij ook westernspelen gedaan. Wij hebben gelassoed, hoefijzers gegooid, aan een spijkerbroek gehangen, koetskar gereden, paardenracen en ringen verzameld! Dat was super cool en leuk, heel bijzonder en we mochten een paar uurtjes cowgirl spelen. Een super leuk weekend met geweldige BLOKKERS! .
.
.
.
And what a wonderful weekend it was! This past weekend, BLOK members had a weekend away, this was, however, not any ordinary weekend away, it was the New Member’s Weekend! With our riding gear in hand, we went on an adventure to Manege Het Zwarte Water in Brabant to welcome our new members and to have a cheer with the old members on a successful past year! We went on two wonderful trail rides on Saturday and Sunday and were gifted with perfect weather. On Saturday we got to play Cowgirl for a few hours during the western games. We hung off of jeans, lassoed a (toy) horse, rode a cart, collected rings, threw some horseshoes and had some races! What a wonderful weekend with some amazing BLOKKERS!