SO BLOK!

Nog op de valreep voor de corona lockdown mochten wij op 7 maart onze zusterverenigingen ontvangen voor SO BLOK.

Op zaterdag ochtend toverde de SO commissie de Hollandsche manege om tot middeleeuwse standplaats. Samen met de vele vrijwilligers zorgden zij ervoor dat alle Hollandsche paarden netjes gevlochten en gepoetst klaar stonden, de tijdelijke kantine werd versierd en ook de boodschappen voor de avond werden gehaald.

’s Middags was alles in gereedheid gebracht en stonden zij klaar om alle zenuwachtige studentenpaardenmeisjes en -jongens te ontvangen. Nadat iedereen was ingeschreven en had geloot voor de paardenindeling, konden we dan ook echt beginnen met de wedstrijd. Als eerste werden de springparcoursen verreden, daarna was het tijd voor het dressuurgeweld. Natuurlijk werd deze gezellige eerste dag afgesloten met een borrel in de bar en natuurlijk met BLOK’s huisbar de SUPRISE.

Zondagmorgen was iedereen nog een beetje brak, maar gelukkig stonden de commissieleden al klaar met een heerlijke brunch. Na de nodige koppen koffie konden ook de halve finales en finales van de dressuurklassen beginnen. Een spannende maar sportieve strijd volgde. De jury had de zware taak de punten te verdelen. Aan het eind van de zenuwslopende strijd telden de afgevaardigde van de VNS alle punten bij elkaar, en maakte zij de uitslag bekend. Dankzij de goede inzet van de BLOKKERS ging de equipesprijs naar BLOK.

Wij willen iedereen bedanken voor dit mooie sportieve weekend. In het bijzonder alle vrijwilligers en onze fantastische commissie, want zonder hun was dit nooit mogelijk geweest.

Hopelijk tot volgend jaar!

Voor de uitslag zie: http://www.studentenruiters.nl/uitslagen-so-blok-2020/